Kaksiklinn võõrustab viie riigi soliste ja tantsutruppe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahepäevasel noorte laulu- ja tantsukonkursil Bordertown 
Beat ehk Piirilinna Rütmid lähevad lavale ka stuudio Joy solistid ja tantsijad. Võistlema asuvad viis solisti ja tantsutrupp Klaim. Fotol stuudio Joy tantsutrupp eelmisel aastal aset leidnud konkursil.
Kahepäevasel noorte laulu- ja tantsukonkursil Bordertown Beat ehk Piirilinna Rütmid lähevad lavale ka stuudio Joy solistid ja tantsijad. Võistlema asuvad viis solisti ja tantsutrupp Klaim. Fotol stuudio Joy tantsutrupp eelmisel aastal aset leidnud konkursil. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Juba sel nädalavahetusel saab teoks viies noorte laulu- ja tantsukonkurss Bordertown Beat ehk Piirilinna Rütmid. Tantsijaid ja lauljaid on oodata viiest riigist kokku neljasaja ringis.

Ettevõtmise ühe korraldaja, stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul on oma laulu- ja tantsuoskusi tulemas näitama 18 tantsukollektiivi ja 30 solisti Eestist, Lätist, Valgevenest, Venemaalt ja Gruusiast.

Konkurss algab laupäeva pärastlõunal kaksiklinna Läti poolel Valkas, kus rahvusvahelise professionaalse žürii ees esitavad kõik solistid ja tantsutrupid ühe esinemisnumbri. Ava- ja tervitussõnad ütlevad mõlema linna juhid, Valga linnapea Kalev Härk ja Valka kihelkonnaduuma esimees Vents Armands Krauklis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles