Garaažis peitunud vietnamlased jäid naabritele märkamatuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede hilisõhtul leidis politsei Pika tänava lähistelt vanast garaažiboksist (pildil ringiga ümbritsetud) riigis illegaalselt viibivad vietnamlased. Sealses garaažikompleksis oma autosid hoidvad inimesed mingit kahtlast tegevust ega võõraid inimesi märganud ei olnud.
Reede hilisõhtul leidis politsei Pika tänava lähistelt vanast garaažiboksist (pildil ringiga ümbritsetud) riigis illegaalselt viibivad vietnamlased. Sealses garaažikompleksis oma autosid hoidvad inimesed mingit kahtlast tegevust ega võõraid inimesi märganud ei olnud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede hilisõhtul leiti Valgas Pika tänava lähistel paiknevast garaažikompleksist kaheksa vietnamlast, neist kolm naised. Selgus, et tegemist on illegaalidega. Kutsumata külalised on nüüd kinnipidamiskeskuses.

Vana, esmapilgul mahajäetuna näiv garaažikompleks asub Pika tänava läheduses ja pole tegelikult sugugi mahajäetud ega tühi. Mõndagi neist boksidest kasutatakse siiani autode hoidmiseks. Ühte neist rajab valgalane Oleg Fedotov autoremonditöökoda.

Seinal ilutseb ka G4Si logoga plakat, mis annab märku, et kompleks on valve all. Seda kinnitas ka Fedotov, kelle sõnul vähemalt mõni garaažiboksidest on valve all – kas aga kogu kompleks, seda ta kinnitada ei osanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles