Noormees tutvustab petanki

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petank
Petank Foto: Rein Säinas/

Tõrva spordiselts tutvustab linna juubeliaastal igal kuul eri spordialasid ja sportlasi üritustesarjaga «12 säravat tähte». Valikus on alad, millega linnas tegeletakse. Tõrva linna spordimetoodik Tiina Neumann andis linna kodulehel teada, et laupäeval tutvustab petanki gümnaasiumi 12. klassis õppiv Kevin Kangur, kes alaga tegelenud juba üheksa aastat.

«Algul olid kindlasti suured kordaminekud juba need, kui sain maakondlikelt võistlustelt medaleid ja karikaid,» rääkis Kangur. «Olles omandanud juba head kogemused, pean headeks saavutustest Balti liigas ühel etapil kolmandaks jäämise ning eestikatel etteotsa pääsemise. Kõige uhkem kordaminek on just see EMil käik, kuna sain esindada oma riiki.»

Kangur on käinud mängimas Leedus, Lätis, Soomes ja Prantsusmaal. «Plaanis oleks kindlasti veel minna Eestit esindama kuhugi suurvõistlustele ja pakkuda ka suurt vastupanu kodumaa petangimängijatele. Lihtsalt hoida Eesti lippu kõrgel. Suurim trump sellel alal võib olla, et suudan teha arukaid otsuseid, mitte lasta end vastastel mõjutada. Tähtis on keskenduda ning paarismängu ja trio korral head koostöövõimet üles näidata.»

«Ootame kõiki huvilisi petangiga tutvust tegema laupäeval, 23. aprillil. Koguneme kell 12 Tõrva gümnaasiumi  juurde, et siis üheskoos mängule suunduda,» lisas Neumann.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles