Keeni küla jääb võrguplatsita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Pilt on illustreeriv
Võrkpall. Pilt on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eilsega sai läbi Eesti Võrkpalli Liidu ja Oma Ehitaja AS koostöös toimuva konkursi «Võrguplatsid korda» rahvahääletus. Žürii ja võrkpallisõprade abiga on selgunud need kümme kohta, kuhu eesootaval suvel uhiuued võrkpalliväljakud rajatakse.

Eelmisel nädalal valis žürii välja kuus enda lemmikut. Kuus kohta, mille valis välja žürii, on Meremäe Võrumaal, Salme, Saaremaal, Kivi-Vigala, Raplamaal, Pärnu-Jaagupi, Pärnumaal, Nõmme Tallinnas ja
Karepa Lääne-Virumaal.
 
Rahvahääletuse käigus selgus ülejäänud neli võitjat. Kokku tegi oma valiku Delfi Eesti Elu portaalis läbiviidud hääletusel 4371 võrkpallisõpra, mida on ligi kahe tuhande võrra enam kui möödunud aastal.
 
Kõige enam kogus toetust Jõgeva linna põhikooli plats, mille poolt hääletas 22 protsenti vastanutest. Uus võrkpalliplats kerkib veel Ülenurme alevikku (15 protsenti), Parksepas asuvale Kanariku järve puhkealale (14 protsenti) ja Rae valda Kurna külla (12 protsenti).
 
Keeni küla Sangastes jääb seega sedapuhku võrguplatist ilma.
 
Žüriisse kuulusid Oma Ehitaja AS juhatuse esimees Kaido Fridolin, Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur, Eesti esirannavõrkpallur Rivo Vesik ja rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal.
 
Kokku laekus tänavu «Võrguplatsid korda» konkursile 38 taotlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles