Osa pensionimakseid hilines

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tehnilistel põhjustel toimus osa Swedbanki pensionimaksetest täna hommikul hilinemisega. Kella 10ks sai probleem lahendatud.


SEB-l sarnaseid muresid ei tekkinud. Umbes 120 000 sotsiaalkindlustusameti kannet said täna hommikul õigeaegselt tehtud.

«Esmaspäeval said kliendid kinnituse, et kõik välisarveldused ja börsitehingud töötavad plaanipäraselt ka eurodes ning täna laabusid oodatult ka esimesed uues vääringus pensionimaksed. Sellega on suuremad europrojekti tööd panga jaoks tehtud,» rääkis SEB juhatuse esimees Riho Unt. «Eeldatavasti jäävad vähemalt paralleelkäibe perioodi lõpuni tavapärasest pikemaks järjekorrad kontorites, palume klientidelt mõistvat suhtumist.»

SEB tuletab meelde, et kroonide eurodeks vahetamisega ei ole kiiret. Kroonidega saab kauplustes maksta 14. jaanuarini.

Kroone saab eurodeks vahetada kõigis sularahateenuseid pakkuvates pangakontorites - seda teenustasuta ning ametliku kursiga üks euro 15,6466 krooni eest.

Rahavahetus toimub samadel tingimustel kõigis sularahateenuseid pakkuvates pangakontorites 30. juunini 2011 ning osas pangakontorites selle aasta lõpuni; Eesti Pank vahetab kroone eurodeks tähtajatult ja tasuta. Lisaks saab kroone 1.–14. jaanuarini eurodeks vahetada 178 postkontoris üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles