Jauram esindas festivalil Mulgimaad

, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jauram Moostes toimunud rahvamuusikatöötluste festivalil. Laval on Kalev Mäekalle (vasakult), Märt Tomp, Thea Leitmaa, Vello Jaska, Karin Kase ja Arnold Looga.
Jauram Moostes toimunud rahvamuusikatöötluste festivalil. Laval on Kalev Mäekalle (vasakult), Märt Tomp, Thea Leitmaa, Vello Jaska, Karin Kase ja Arnold Looga. Foto: Erakogu

Tõrva kultuurimaja rahvamuusika­ansambel Jauram osales möödunud laupäeval Moostes 17. Eesti rahvamuusikatöötluste festivalil «Moisekatsi Elohelü».

Jauram osales Mooste rahvamuusikatöötluste festivalil esimest korda. «Oleme uhked, et saime Mooste festivalil esindada Mulgimaad ja Mulgi kultuuri, mängides oma kodukandi rahvamuusikat ja kandes ühtlasi ka Mulgi rahvarõivaid,» sõnas juhendaja Thea Leitmaa.

Oma kunsti näitasid arhitektuuriliselt nägusasse folgikotta kogunenud rahvahulgale ja kõrgetasemelisele žüriile ligi paarkümmend muusikakollektiivi üle Eestimaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles