Uksed avas Tõrva esimene pandimaja

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva pandimaja kaasomaniku Janek Juhansoni (fotol) sõnul annab nende ettevõte inimestele lihtsalt seadusliku võimaluse väikelaenu saada. Varjatud ja ebaseaduslikul kujul eksisteerivad tema arvates taolised võimalused tõenäoliselt igas väikelinnas.
Tõrva pandimaja kaasomaniku Janek Juhansoni (fotol) sõnul annab nende ettevõte inimestele lihtsalt seadusliku võimaluse väikelaenu saada. Varjatud ja ebaseaduslikul kujul eksisteerivad tema arvates taolised võimalused tõenäoliselt igas väikelinnas. Foto: Taavi Niittee

Vaatamata nimele peamiselt kasutatud helitehnika ja komisjonikauba müügiga tegelev ettevõte sai asutajate sõnul alguse, nagu paljud head ideed enne seda – sõpradega saunas istudes.

Tõrva kesklinnas endise Nahkhiire baari madalavõlvilistes keldriruumides on riiulid täis vinüülplaadimängijaid, võimendeid, kõlareid, ressiivereid ja autoraadioid. Pisut eemal klaasi all paistavad fotoaparaadid, objektiivid ja telefonid. Seina peal ripuvad akutrellid ja saed. Teine suurem ruum on aga täidetud teisele ringile minevate rõivastega.

«Kusagil pool tehnikast on tegelikult juba müüdud,» märkis pandimaja kaasomanik Janek Juhanson ajakirjaniku uurivat pilku märgates. Koos sõber Silver Vijariga alustatud ettevõtte avamisest on tema sõnul möödunud vaevalt nädal, kuid Facebooki vahendusel minevat parem kraam müügiks juba paari päevaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles