Tööandjad kohtusid tööotsijatega

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadisel Liivimaa töömessil oli uudistajatel lisaks kohtumisele tööpakkujatega võimalik näha ka Valgamaa kutseõppekeskuse väljapanekut. Kool tutvustas oma tegemisi nii sees kui väljas.
Kevadisel Liivimaa töömessil oli uudistajatel lisaks kohtumisele tööpakkujatega võimalik näha ka Valgamaa kutseõppekeskuse väljapanekut. Kool tutvustas oma tegemisi nii sees kui väljas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Liivimaa töömessil Valgas oli kohal üle 45 tööpakkuja. Pärast kohtumist nendega terendab mõnelgi messikülastajal uus tööpost silme ees.

Tsirguliinast Valka sõitnud Linda Seinpalu, kes ei otsinud põnevaid pakkumisi mitte endale, vaid lähedasele, tõdes, et messiga võib igati rahule jääda.

«Kui küsid, siis alati vastatakse. Kõrvale põiklemist ei ole ja saab selgeid vastuseid,» sõnas Seinpalu. Ta lisas, et messe tuleb kindlasti ka edaspidi teha, sest see on hea koht, kus tööandja ja -otsija kokku saavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles