Vallarahvas nuriseb halbade teede üle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Ala Talutehnika juht ja omanik August Paju ei ole rahul valla kruusateede olukorraga. Tema sõnul on lausa häbi klientide ees, kes firmat külastades sunnitud taolist auklikku teed mööda liiklema.
OÜ Ala Talutehnika juht ja omanik August Paju ei ole rahul valla kruusateede olukorraga. Tema sõnul on lausa häbi klientide ees, kes firmat külastades sunnitud taolist auklikku teed mööda liiklema. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõnigi Helme valla elanik, eriti sealsed kaks ettevõtjat, ei ole rahul kohalike teede seisukorraga ning heidavad ametnikele ette tegevusetust ja täitmata lubadusi.

OÜ Tulevik juht Avo Tamm ja Ala Talutehnika omanik August Paju avaldasid mõlemad suurt rahulolematust valla kruusateede olukorraga. Paju sõnul ei ole vald tänavu ühtegi kruusateed veel hööveldanud ning võimatu on nii ettevõtjatel kui tavaelanikel sõiduautoga liigelda.

«Tee, mis viib mööda Ala Talutehnikast, on üks sellistest. Mul on päris häbi võõraste ees, kes meile tulevad. Hoolimata pöördumistest vallaametnike poole midagi ei muutu. Sealt saame vastuseks ainult lubadusi või öeldakse, et raha pole,» sõnas Paju. Ettevõtja sõnul olevat vahepeal tee olnud täiesti tahe ja oleks saanud hööveldada küll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles