Pildista nädalavahetusel puuki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuk. Foto on illustreeriv.
Puuk. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oodatakse fotosid ja pilte puugiteemalisele konkursile.

Konkursile oodatakse kõiki pilte, mis on seotud puugiga. Tööd jaotatakse nelja kategooriasse: puuk vabas looduses (nt rohukõrrel vmt), puuk inimesel, puuk loomal ning joonistatud puuk. Viimane kategooria annab pilditegijaile vabad käed – võimalik on osaleda ka lastel.

Töid oodatakse meiliaadressile ee.puugid@gsk.com kuni 4. maini (kaasa arvatud). Igast kategooriast trükitakse välja viis parimat pilti ning esitletakse neid 09.05–15.05.2016 Tallinnas Kristiine Keskuse II korruse aatriumis ja Tartus Kaubamaja III korruse aatriumis korraldatavatel näitustel. Konkursi võidutööd kuulutatakse välja Kristiine Keskuses 15. mail kell 15.00.   

Täpsem info: http://www.puugid.ee/pildivõistlus.
 
WHO Euroopa immuniseerimise nädala raames toimub üritusi üle Euroopa 24.–30. aprillini. Eestis läbiviidava immuniseerimisnädala hüüdlause on Vaktsineeri. Kaitse. Enneta. Immuniseerimisnädalaga soovitakse meelde tuletada, et immuniseerimise eesmärk on ennetada haigusi ja kaitsta inimelusid. Vt lisa http://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/vaccines-and-immunization/european-immunization-week

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles