Motoklubi kolis linna äärde metsa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud klubiliikmed on Valka jäänud just kogukonnatunde pärast. Sestap motoentusiastid pingutavadki, et Valgas kogu aeg midagi uut ja põnevat oleks.
Paljud klubiliikmed on Valka jäänud just kogukonnatunde pärast. Sestap motoentusiastid pingutavadki, et Valgas kogu aeg midagi uut ja põnevat oleks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Carma motoklubi avas hiljuti oma uue maja Valgas Tambre suvilarajoonis Valguse tänavas. Endine kõrtsihoone on motoentusiastide töökate käte all muutunud hubaseks kokkusaamise kohaks.

«Tänase päeva märksõnad on kannatlikkus, soov midagi ära teha ja vastutulelikkus tegijate suhtes,» juhatas klubi president Edgar Toots sisse ruumide avamise tseremoonia, milleks oli sümboolne keti läbilõikamine.

Plaan klubile päris oma ruumid saada oli Tootsi sõnul juba ammu. «2008. aastal saime linnalt kasutamiseks raudteejaama ruumid. Seal aga oli ääretult kitsas. Pealegi oli tegemist ikkagi avaliku kohaga ning meil ei olnud seal oma õueala. Me ei saanud seal soovi korral ühtegi sündmust korraldada ega olnud seal ka garaaži, kus mootorrattaid hoida. Nii ei saa ju motondust ega motokultuuri arendada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles