Mootorratturid rühkisid läbi tolmu tippu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unlimited-klassi kolmas koht kuulus seekord kohalikule sõitjale Carma motoklubist – Rauno «Käbi» Roole, kes sai kirja 54,45 meetrit.
Unlimited-klassi kolmas koht kuulus seekord kohalikule sõitjale Carma motoklubist – Rauno «Käbi» Roole, kes sai kirja 54,45 meetrit. Foto: Liisi Ploom / Valgamaalane

Laupäeval said Laatres avapaugu Eesti meistrivõistlused mootorrataste mäkketõusus. Juhtus sedagi, et mõni masin jõudis mäetippu ilma juhita.

Tänavusel mäkketõusul ei tulnud taevast tilkagi vihma. Tolmu- ja tossupilved kerkisid seetõttu aeg-ajalt nii kõrgele ja kaugele, et pealtvaatajad kaotasid rajal võistleja ära. Kohale tuli ligi kolmkümmend kanget ning võisteldi kolmes klassis: kross, single ja unlimited.

Ürituse üks peakorraldajaid Kristjan Siilak tõdes, et seekordne võistlus oligi eriline seetõttu, et saadi hakkama vihmata. «Laatre mäkketõusu üle visatakse ikka nalja, et ükskõik millal teeme, saame alati vihma ja halva ilma. Seekord läks hästi!» sõnas Siilak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles