Võru tänav saab kergliiklustee

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Valli tänaval on väga halvas seisus 550 meetri pikkune lõik. Aselinnapea Enno Kase sõnul sõltub tänavu korda tehtava lõigu pikkus pakkumistel kujunevast hinnast, kuid eeldatavasti suudetakse sõidukõlbulikuks teha vähemalt 400 meetri pikkune lõik.
Valgas Valli tänaval on väga halvas seisus 550 meetri pikkune lõik. Aselinnapea Enno Kase sõnul sõltub tänavu korda tehtava lõigu pikkus pakkumistel kujunevast hinnast, kuid eeldatavasti suudetakse sõidukõlbulikuks teha vähemalt 400 meetri pikkune lõik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas on teoksil mahukad ehitustööd. Võru tänav saab suvel valgustatud jalg- ja jalgrattatee linnaliinibussi lõpp-peatuseni, siledamaks saavad ka paljud linnatänavad.

Võru tänava jalg- ja jalgrattatee ehituse peatöövõtja on AS Valmap Grupp, asfalteerimise teeb OÜ Teearu Grupp. Omanikujärelevalve hanke võitis Accurato Fassaadid OÜ.

«Hange kujunes edukaks, taotletud ja lubatud toetusraha jäi isegi üle. Seoses sellega on ministeerium andnud nõusoleku tee pikendamiseks 700 meetri võrra, seega linnaliini busside lõpp-peatuseni. Pikendatavale lõigule on projekt olemas, see vaadatakse üle ja seejärel kuulutatakse välja uus hange,» selgitas Valga aselinnapea Enno Kase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles