Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rahahäda muutis Otepää turismikorraldust. Lähemalt loe valdkonnas toimunud muudatustest Valgamaalasest!

Õru valla kaupluseomanik, FIE Ljudmilla Jurjeva on üle kahe aasta maksu- ja tolliametiga vägikaigast vedanud ja oma õiguste eest seisnud. Lõpplahendust veel saavutatud ei ole, kuid see tundub üpris lähedal olevat.

Kultuurkapital tunnustas tublide elutööd ja mulluseid tegemisi.

Ülenurme muusikakoolis ligi viisteist aastat tegutsenud laulustuudio pidas teist aastat Otepääl Duende motellis talvelaagrit. Laulustuudios on jUrsel Oja käe all õppinud lühemat või pikemat aega sellised tuntud lauljad nagu Kerli ja Eliisa Kõiv, Margus Vaher, Laura Põldvere ja Hannaliisa Uusmaa. Loetletute kõrvale võivad peatselt kerkida uued – Valgamaalt pärit noored ja tublid lauljad.

Uute autode müüjad võivad mulluste tulemuste üle rõõmustada, sest võrreldes aasta varasemaga müük kasvas. Näiteks Valgas uute autode müügiga tegeleval firmal näitaja kahekordistus.

Puka aktivistid panid aluse uuele traditsioonile. Millisele, loe lehest!

Laupäeval peeti Haapsalus seitsmendat korda Dünamo noorteturniir kreeka-rooma maadluses, kus Valga maadluspoisid särasid kahe esimese ja ühe kolmanda kohaga.

Algamas on 17. «Koolitantsu» festival. Maakondlikud eelvoorud toimuvad kuni 20. veebruarini. Esimene neljateistkümnest maakondlikust tantsupäevast on seekord Valgas

Valga tähistas vana kalendri jõule suurejoonelise kontserdiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles