Koolipoisi teed kuulsuseni sillutasid kurikuulsused

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danvar Lendre peab end üsna õnnelikuks inimeseks. Kuigi vanust alles napilt alla 16 aasta ja käsil põhikooli lõpetamine, on ta juba leinud enda jaoks selle miski, mida talle väga meeldib teha.
Danvar Lendre peab end üsna õnnelikuks inimeseks. Kuigi vanust alles napilt alla 16 aasta ja käsil põhikooli lõpetamine, on ta juba leinud enda jaoks selle miski, mida talle väga meeldib teha. Foto: Arvo Meeks

Valga põhikooli lõpetajal Danvar Lendrel on selja taha jäämas peadpööritav aasta, mis talle kummalisel kombel kurikuulsuste kaudu kuulsuse on toonud – hinnalise lisapagasina kamaluga kogemusi.

Lendrega kohtusin esimest korda möödunud aasta kevadel, kui andsin talle inglise keele tunde. Juba siis jäi noormees esimesest pingist mulle silma, olles üks väheseid, kes vastu puiklemata õpetaja korraldusi täitis.

Kuna tegemist oli üsna kärarikka klassiga, pidi neile lähenema pisut loomingulisemalt: niisiis vestlesime lisaks tunniteemadele ka muudel teemadel. Lõpuks tuli välja, et Lendre esimene klassijuhataja oli samuti Ljudmila Hingla, nagu minulgi – maailm on ikka päris pisike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles