Auto- ja motohuvilised alustavad hooaega naaberriigis

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairo Järve kinnitusel on korraldajatel kõik valmis ja huvilistel jääb üle vaid kohale tulla.
Mairo Järve kinnitusel on korraldajatel kõik valmis ja huvilistel jääb üle vaid kohale tulla. Foto: Liisi Ploom

Täna leiab Valgas ja Valkas aset suur auto- ja motohuvliste kokkutulek. Ühine teekond algab Lätist ning läbi Valga maakonna sõidetakse Tartusse, kus hooaeg ametliku alguse saab.

Laupäeval kogunevad MTÜ Street.ee auto- ja motohuvilised Valga ja Valka piiril asuva poe juurde, kus varem piiripunkt asus, et tänavusele hooajale avapauk anda. Varasematel aastatel on hooaega alustatud näiteks Võrust, kuid seekord otsustas juhatus, et teevad midagi uut ning stardivad Valgast. Hiljutises intervjuus tõdes juhatuse liige Mairo Järv, et mulluse hooaja lõpetaminegi oli neil uudse teekonnaga Võru–Otepää–Elva–Tartu.

Eile kinnitas Järv, et laupäevaks on kõik plaanid tehtud ning huvilistel jääb üle ainult kohale sõita. Seda, kui palju autosid kokku võib tulla, ei osanud Järv isegi pakkuda, kuid reedese seisuga oli nende ürituse Facebookis end kirja pannud 1113 osalejat. Osa huvilisi liitub ilmselt ka teekonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles