Kes lagastab bussipeatust?

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussipeatus pole kindlasti koht, kuhu heas usus riideid ja muid esemeid jätta. Selleks on teisi kohti.
Bussipeatus pole kindlasti koht, kuhu heas usus riideid ja muid esemeid jätta. Selleks on teisi kohti. Foto: Erakogu

Teisipäeval laekus Valgamaalase toimetusse mitu fotot, mis tehtud Sangaste vallas Lossiküla bussipeatuses, kus vedelemas kasutatud riided. Fotod teinud naine esitas toimetusele saadetud vihjes retoorilise küsimuse, kes peaks bussipeatuseid koristama. Tema sõnul ilmuvat taolise sisuga kotid sinna uuesti niipea, kui eelmised on koristatud.

Sangaste vallavanema Kaido Tambergi sõnul on maantee ääres asuvate bussipeatuste korrashoid küll valla ülesanne, kuid iga päev pole võimalik olukorda kontrollida.

Vallavanema hinnangul on tegemist siiski pahatahtliku prügistamisega, kuigi võib-olla üritab keegi sellega hoopis head teha ja oma vanu asju annetada. Tema mäletamist mööda on selliseid tähelepanekuid vallast tõepoolest ennegi ette tulnud. «Loomulikult, kui saaksime infot selle kohta, kes seda teeb, võtaks tal natist kinni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles