Rannavalve valmistub suvitushooajaks

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve rannas on juba enne hooaja algust märgatud varajasi suvitajaid. Järgmise nädala teisipäevast turvab neid aga kaks vetelpäästjat.
Pühajärve rannas on juba enne hooaja algust märgatud varajasi suvitajaid. Järgmise nädala teisipäevast turvab neid aga kaks vetelpäästjat. Foto: Monika Otrokova

Valga maakonna avalikud rannad avavad õige pea hooaja, kuid varajasi suplejaid ja päevitajaid see ei morjenda – nemad on suverõõmude nautimist juba alustanud.

Terviseameti andmetel on Valga maakonnas praegu neli ametlikku supluskohta: Pedeli paisjärv Valgas, Riiska ja Vanamõisa järvede supluskohad Tõrvas ning Pühajärve suplerand. Viimased veeproovid võeti neist 24. mail ning nende põhjal on antud neile kõigile väga hea suplusvee kvaliteedi märgis.

Tõrvas on ettevalmistused rannahooajaks täies hoos. «Vanamõisa ja Riiska järve rannaalade liivaväljakud on freesitud, veeproovid võetud ja luba randade avamiseks olemas,» kinnitas linna spordimetoodik Tiina Neumann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles