Väravavahtidel oli tööd küllaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel uppuja päästmise eest Elupäästja Medali saanud vennad Raul Lehismets ja Priit Lehismets tegid sedakorda suuri tegusid jalgpalliplatsil, kui lõid FC Otepää eest ühes mängus kokku viis väravat.
Kevadel uppuja päästmise eest Elupäästja Medali saanud vennad Raul Lehismets ja Priit Lehismets tegid sedakorda suuri tegusid jalgpalliplatsil, kui lõid FC Otepää eest ühes mängus kokku viis väravat. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nädalavahetus möödus maakonna jalgpalluritele juba harjumuspäraseks saanud rütmis. Mänge jagus igasse päeva ning palliplatsile joosti nii kodus kui võõrsil.

Tegusa vutinädalavahetuse juhatas sisse Imavere jalgpalliväljakul toimunud lahing SK Imavere Forssi ja Tõrva JK meeskondade vahel. Kuigi tõrvakatel tuli esimese poolaja keskpaigast Joosep Raudsepa punase kaardi tõttu arvulises vähemuses mängida, suudeti poolaja lõpuni väravaesine vastastest puhtana hoida.

Teise poolaja alguses aga suutsid võõrustajad siiski üles leida ühe pisikese augu Tõrva meeste kaitses ning pall lükati tõrvakate väravavõrku. Sellise seisuga ei tahtnud Tõrva klubi mehed kuidagi leppida ning kohe hakati otsima vasturünnaku võimalusi.

Copy
Tagasi üles