Vaprad elupäästjad: see oli meile kõigile tõsine õppetund

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julged ja hakkajad Tõrva gümnaasiumi 4. klassi poisid Ronaldo Juhanson (vasakul) ja Mario-Marti Varov ei kõhelnud hetkegi, kui oli vaja klassivennale appi tõtata.
Julged ja hakkajad Tõrva gümnaasiumi 4. klassi poisid Ronaldo Juhanson (vasakul) ja Mario-Marti Varov ei kõhelnud hetkegi, kui oli vaja klassivennale appi tõtata. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riiska järvest esmaspäeval hätta sattunud klassivenna päästnud Tõrva gümnaasiumi neljanda klassi poiste Ronaldo Juhansoni ja Mario-Marti Varovi sõnul andis juhtunu kõigile kolmele olulise õppetunni.

Esimene ehmatus selja taga, meenutasid poisid teisipäeval koolimajas veel kord eelmisel päeval järve ääres kogetut.

Esmaspäeval oli ilm lausa kuum ning kolm koolipoissi otsustasid pärast tunde minna Riiska järve äärde ujuma. «Mina olen sellel aastal juba seitse-kaheksa korda ujumas käinud,» sõnas Ronaldo. «Mina viis korda,» lisas Mario-Marti. Mõlemad kinnitasid, et on ujumise koolitundides päris hästi selgeks õppinud. Ka hätta sattunud koolivend oskab poiste sõnul ujuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles