Kuues auhind ootab omanikku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu pälvisid auhinna ettevõtlikud noored, kes veavad kultuuripubi Juudas.
Mullu pälvisid auhinna ettevõtlikud noored, kes veavad kultuuripubi Juudas. Foto: Taavi Niittee/

Terve juuni vältel on võimalus kõikidel inimestel esitada Tõrva noortevolikogu auhinna kandidaate.

«Auhinna eesmärk on jäänud samaks, mis eelnevatel aastatel. Soovime tunnustada inimesi, kes panustanud Tõrva linna ja selle ümbruse heaolu tagamiseks rohkem, kui ühiskond on oodanud,» sõnas Tõrva noortevolikogu esimees Triin Jaansalu. «See on suurepärane võimalus märgata seni tähelepanuta jäänud inimesi ja nende heategusid.»

Ei kandidaadi ega tema esitaja elukoht ei pea olema Tõrva linn, kuid tiitli jagamisel arvestatakse kandidaadi tegevuse vajalikkust just Tõrva piirkonnale ning siin elavatele inimestele. Kandidaate saab esitada Tõrva noorteportaalis. Kandidaati esitades tuleb selgitada kandidaadi kasulikkust piirkonnale ja lisada juurde esitaja kontaktandmed.

«Tõrvas ja selle lähiümbruses on inimesi, kes vääriksid Tõrva noortevolikogu auhinda. Märkame meie ümber olevaid häid inimesi,» kutsus Jaansalu inimesi üles kandidaate esitama.

Noortevolikogu on auhinda välja andnud juba 2011. aastast. Esimese auhinna sai endine Tõrva gümnaasiumi õpetaja ja koduloomuuseumi eestvedaja Hilma Karu, teise loodusprojektide eestvedaja Liia Ortus, kolmanda auhinna pälvis noorsootöötaja Merike Soomets ning neljanda Tõrva gümnaasiumi õpetaja ja projektide eestvedaja Katrin Priilaht.

Eelmisel aastal anti järjekorras viies auhind ettevõtlikele noortele, kes veavad Tõrva linnas kultuuripubi Juudas.

Copy
Tagasi üles