Valgas sai teoks esimene militaarpulm

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei tea, kas jääb elama? Õige pruut peab vajadusel oskama ka haava siduda. Aktsiooni juhib ruuporiga Esta Mets.
Ei tea, kas jääb elama? Õige pruut peab vajadusel oskama ka haava siduda. Aktsiooni juhib ruuporiga Esta Mets. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Valga militaarteemapargis oli möödunud reedel väga eriline päev, kuna seal peeti sõjaväeteemalist pulmapidu, mis teemapargi juhataja Meelis Kivi sõnul oli Valgas ja tõenäoliselt ka Valgamaal esimene sellelaadne.

Abiellusid noored Triinu ja Shawn Raines. Pruut on pärit Võrumaalt, abikaasa Shawn aga USAst Illinoisi osariigist. Triinu sõnul oli militaarpulm isa kingitus, mis talle ka väga meeldis, kuigi noortel endal kummalgi militaarseoseid pole.

Loomulikult ei puudunud peol sõjateemalised tegevused: pruudil tuli siduda kinni vigastanut etendava mannekeeni kõht, peigmees aga pidi kokku panema tõelise Nõukogude päritolu AK-47 ehk Kalašnikovi automaadi. Kui Ameerika on üldiselt tuntud tulirelvade suure populaarsuse poolest, siis Shawn, kes pole ajateenistuses käinud, vajas sedapuhku kohalikelt väikest kõrvalabi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles