Swedbank vahetab välja kõik sularaha­automaadid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Swedbank alustas mullu oma sularahaautomaatide väljavahetamist uute vastu. Nüüdseks on vahetatud juba 100 masinat, andis teada panga pressiesindaja Mart Siilivask.

Panga klienditeenuste juhi Ulla Ilissoni sõnul on klientidele kõige suurem muudatus see, et suureneb nende automaatide hulk, kust raha saab nii välja võtta kui masinasse panna. «Selline otsus tuli paljuski klientide tagasiside põhjalt ning masinaid vahetatakse välja nii linnades kui maakohtades.»

2015. aasta lõpus ja selle aasta esimeses kvartalis vahetas pank välja 80 vana sularahaautomaati (ATM) uute vastu ning paigaldas 17 kahesuunalist masinat (RATM). Lisandusid ka uued kohad, kuhu kahesuunaline masin paigaldati. Nii said uue automaadi Paldiski, Kilingi-Nõmme, Kunda, Vändra, Otepää. Lisaks paigaldati sularahaautomaadid Tõstamaale ja Võsule, kus enne raha väljavõtmise võimalust polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles