Valga kontor sulges suveks uksed

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbijakaitseameti Valga kontorisse vastuvõtule tulnud tarbijate arv on oluliselt vähenenud. Mullu nõustati siin 31 tarbijat, tänavu esimeses kvartalis oli neid viis.
Tarbijakaitseameti Valga kontorisse vastuvõtule tulnud tarbijate arv on oluliselt vähenenud. Mullu nõustati siin 31 tarbijat, tänavu esimeses kvartalis oli neid viis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tarbijakaitseamet pöörab rohkem tähelepanu operatiivsemate nõustamisvõimaluste arendamisele ning peatab suveks vastuvõtud kuues Eesti linnas – sealhulgas Valgas – ja sulgeb ühe nõustamiskoha.

Uute nõustamiskanalite kasvav populaarsus on tarbijakaitseameti esindajate sõnul oluliselt vähendanud vajadust tarbijate vastuvõttude järele.

Ameti infotelefon on kujunenud kiire vastuse saamisel väga populaarseks kanaliks, eelmisel aastal helistasid tarbijad sellele ligi 25 000 korda. Konkreetsemate ja keerulisemate pöördumiste lahendamiseks saab ameti esindajate poole pöörduda kodulehe kaudu ja e-posti teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles