ARKi büroo saatus selgub juulis

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevane pilt Valga maanteeameti büroo juures kinnitab vähemalt seda, et inimesed peaksid suure sildi abil büroo ka üles leidma. Kas see silt tasub ennast ära ka tulevikus, selgub juuli alguses.
Kolmapäevane pilt Valga maanteeameti büroo juures kinnitab vähemalt seda, et inimesed peaksid suure sildi abil büroo ka üles leidma. Kas see silt tasub ennast ära ka tulevikus, selgub juuli alguses. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteeameti Valga büroo tuleviku suhtes ei toonud selgust ka ameti esindajate kokkusaamine kohalike ettevõtjatega. Pilt peaks selgemaks saama alles 5. juulil.

Igal juhul rõhutas maanteeameti peadirektor Priit Sauk, et kindlasti ei pea arvama, nagu büroo 6. juulil kinni läheb. «Muutused toimuvad tõenäoliselt aasta lõpus.»

1997. aastast kasutatud autode müügiga tegelev Tõnu Hark tõdes koosoleku järel, et midagi selgemaks ei saanud, pigem vastupidi – küsimusi tuli hoopis juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles