Viimast nädalat saab laste heaks raha küsida

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Palu MTÜst Koos Laste Heaks ja laulja Hanna-Liina Võsa andsid Aakre külaseltsi ühele juhile Kersti Salujõele mullu novembris üle Epiima kampaania kingituse, mis küla muusikaelu uuele tasemele tõstis.
Toomas Palu MTÜst Koos Laste Heaks ja laulja Hanna-Liina Võsa andsid Aakre külaseltsi ühele juhile Kersti Salujõele mullu novembris üle Epiima kampaania kingituse, mis küla muusikaelu uuele tasemele tõstis. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Sel suvel jagab Epiim Eesti laste vaba aja sisustamiseks tuhandeid eurosid. Valgamaalt on tänase seisuga laekunud üks idee, mida selle rahaga siin ära teha saaks – taotluste kogumine lõppeb 15. juunil, andis teada kampaania konsultant Karilin Engelbrecht.

Eesti piimafarmeritele kuuluva Epiima juhatuse esimehe Jaanus Muraka sõnul on tänaseks kokku saabunud mitukümmend väga head ideed, mida Eesti laste heaks ära teha.

«Paraku peavad täna paljud lapsed loobuma nii suvistest reisidest kui puhkelaagritest, sest need võivad neelata pere eelarvest väga suure osa,» nentis Murakas. Ta lisas, et juba teist aastat toimuva heategevuskampaania mõte ongi luua lastele nende endi kodukohas uusi ja toredaid võimalusi vaba aja sisustamiseks.

Kampaania žürii liige Hanna-Liina Võsa soovitab kõigil lastega tegelevatel täiskasvanutel võimalusest haarata. «Küsige laste endi käest, millest nad oma kodukandis kõige rohkem puudust tunnevad või mis neile enim rõõmu valmistaks,» lausus Võsa. Ta lisas, et eelmisel aastal leiti niiviisi väga erilisi soove alates kiige- ja keksuplatsidest ning lõpetades robootikaringi ja merepäästjate laagriga.

Lõpliku valiku langetab kampaania žürii pärast 15. juunit ning projektid viiakse ellu selle aasta jooksul.

Žüriisse kuuluvad peale Hanna-Liina Võsa ka Epiima juhatuse esimees Jaanus Murakas ning MTÜ Koos Laste Heaks juht Toomas Palu. Tänavu annetas Epiim igalt mais müüdud juustupakilt kümme senti Eesti laste heaks loodud heategevusfondi ning kuu ajaga koguti sinna tuhandeid eurosid.

Copy
Tagasi üles