GALERII: Ekstreemjooksul sadas nii mune kui ka vihma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrvas peetud ekstreemjooksul tuli läbida rada, mis eeldas munahoopidega toimetulemist, katsumusi erinevate takistuste läbimisel ja lõpetuseks külma vahujuga näkku.

Jooksu pikkuseks oli umbes 7km ning tegemist on klassikalise maastikujooksuga, millele lisasid vürtsi mitmed looduslikud ja tehislikud takistused. Ekstreemjooksul kasutati ära Tõrva piirkonna maastikulist eripära: jooksurada kulges läbi veekogude, üle mägede ja orgude, sekka sattus veel metsa ja võsa. Lisaks kostitati võistlejaid kohe esimese asjana munarahega. Rada kulges Tõrva Gümnaasiumi pargis, Sibulamäel, Härma karjäärides ning Vanamõisa järve ääres, kus võistlejad pidid end järvevette kastma.

Võisteldi mitmes eri klassis: poisid ja tüdrukud, kelle sünniaasta jääb vahemikku 2001-2006, naised ja mehed, kelle sünniaastad jäävad vahemikku 1977-2000, mehed ja naised 1967-1976, ning mehed ja naised kelle sünniaasta on kuni 1966. Lisaks võistlesid omavahel veel kolmeliikmelised võistkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles