Loteriide tulu läks lastele ja loomadele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kodutute loomade varjupaik on laatadel ammune osaleja, kes lisaks loomade ja oma tegevuse tutvustamisele korraldab seal ka loteriid, mille tulu läheb loomade kastreerimiseks ja steriliseerimiseks. Halva ilma tõttu  Liivimaa laadale sel aastal varjupaiga loomi ei toodud. Küll aga said lapsed uudistada üht kassi sügisesel mihklilaadal.
Valga kodutute loomade varjupaik on laatadel ammune osaleja, kes lisaks loomade ja oma tegevuse tutvustamisele korraldab seal ka loteriid, mille tulu läheb loomade kastreerimiseks ja steriliseerimiseks. Halva ilma tõttu Liivimaa laadale sel aastal varjupaiga loomi ei toodud. Küll aga said lapsed uudistada üht kassi sügisesel mihklilaadal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Liivimaa laadale pani oma pitseri vihmane ja külm ilm. Ilma trotsides korraldasid MTÜ Igale Lapsele Pere ja Valga loomade varjupaik siiski heategevusloterii.

MTÜ Igale Lapsele Pere, kes oli Liivimaa laadal väljas teist korda, kogus toetust suvekooli korraldamiseks kasuperede lastele. «Laitse graniitvillas juuli keskpaigas toimuv nädalane suvekool on mõeldud Valga-, Võru- ja Tartumaa lastele,» selgitas MTÜ Valgamaa esindaja Janika Kurvits. Temas sõnul astus enamik telgist mööduvaid laadalisi ligi ja osales loteriis.

«Alandasime sel aastal loteriipileti hinda poole võrra ehk ühele eurole ja ka asukoha saime seekord soodsama – peatänava äärde. Arvestades laupäevast nigelat ilma, jäime loterii tulemusega isegi väga rahule. Kogusime eelmise aastaga võrreldes pea kahekordse summa. Annetustena korjati laadalt ligemale sada eurot. Kõige suurem ühekordne annetus oli 50 eurot,» nentis Kurvits. «Olen väga tänulik kõigile loteriis osalenutele ja annetajatele. Kogutud summa on meile suureks abiks.»

Copy
Tagasi üles