Populaarne pood vahetab asukohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kindlasti on nii valgalased kui kaugemaltki tulijad märganud, et juba mitu nädalat on Riia tänaval Rimi kõrval asunud kaupluse Magaziin uksed külastajatele suletud. Mõnigi kauplust külastada soovinud inimene on üllatunud näo teinud, katsudes suletud kaupluseust. Muretsemiseks pole aga põhjust: kauplust ei suleta, vaid see vahetab ainult asukohta, kolides ühest linna äärest teise.

Aastaid Valgas tegutsenud kauplus on rahva hulgas suure populaarsuse võitnud eelkõige vajalike aia- ja kodukaupade, riiete ja jalatsite, tööriistade ja -riiete rikkaliku valiku ja taskukohaste hindade tõttu. Ega Valgast mujalt lihtsaid kummikuid ja kalosse osta võimalik polegi.

Juba homme ehk 16. juunil saab sellist kaupa osta Vabaduse 39 krundil asuvast Valga turu endisesest liha-kalahallist, kus veel varem asus Maxima kauplus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles