Suvituslinnas tegutseb uus Seltskond

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonna avapidu läks omanike sõnul üle ootuste hästi. Pileteid osteti ligi veerand tuhat ja senise tagasiside põhjal ollakse kohaga ülimalt rahul.
Seltskonna avapidu läks omanike sõnul üle ootuste hästi. Pileteid osteti ligi veerand tuhat ja senise tagasiside põhjal ollakse kohaga ülimalt rahul. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Tõrvas avas uksed uus pubi Seltskond, mille tulekust on väikelinnas juba mitu kuud vaiksed sosinad liikumas olnud. Uurisime, mis masti seltskonnaga tegemist.

Pubi eestvedajatele ja elukaaslastele Teddy Urmetile ja Silvar Russakule pole meelelahutusäri tegelikult midagi uut. Tegu on samade inimestega, kes juba viiendat aastat Tõrva kesklinnas asuvat Läti Saatkonna nimelist kohvikut pidanud.

Teha algust aga ka ühe viisaka peopaigaga on olnud nende ammune unistus, mis pärast ligi aastat kestnud plaanimist ja tööd viimaks täide on läinud.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles