Atria koondas kogu tootmise Valka

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Hormi muutus ettevõtte Eesti haru tegevust olulisel määral esialgu ei puuduta.
Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Hormi muutus ettevõtte Eesti haru tegevust olulisel määral esialgu ei puuduta. Foto: Eleri Lõhmus/Valgamaalane

Atria Farmid OÜ müüs ettevõttele kuulunud Põlvamaal asuva, aprillis tootmistegevuse lõpetanud Vastse-Kuuste lihatööstuse kümne Eesti farmeri loodud tulundusühistule Eesti Lihatööstus. Atria on juba kogu tootmistegevuse nüüdseks koondanud Valka, ühte tootmiskompleksi.

«Vastse-Kuuste müük on oluline samm firma struktuuri ja äritegevuse korrastamisel,» ütles Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm.

«Leidsime lihatööstusele uue omaniku võrdlemisi kiiresti ning ootame põnevusega, kuidas neil minema hakkab. Turuolukord on väga pingeline, kuid just sellistes olukordades leiab aset enamik omandimuutusi – optimeerimine ja uute võimaluste otsimine käivad alati käsikäes,» selgitas Horm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles