Pudenev katus sundis sulgema terve tänava

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal sulges Valga linnavalitsus sotsiaalmajaga külgneva Kalda tänava, sest katuselt pudeneda võivad eterniitplaadid olid liiklejatele ohtlikud.
Möödunud nädalal sulges Valga linnavalitsus sotsiaalmajaga külgneva Kalda tänava, sest katuselt pudeneda võivad eterniitplaadid olid liiklejatele ohtlikud. Foto: Arvo Meeks

Nädal tagasi tabas Valgas Kalda tänava elanikke ebameeldiv üllatus: kodutänava alguses seisis tõke ning sellel silt teatega, et tänav on suletud.

«Tulin kella nelja ajal õhtul koju ning siis oli juba terve tänav kinni. Autoga igatahes majale ligi ei saanud ja mingit teadet ka ei olnud,» rääkis Taimi Raidvere. Et prouale pidi järgmisel päeval külla sõitma poja pere, kellel ka suured kotid kaasas, seadis naine sammud kõrvalasuva töötute aktiviseerimiskeskuse ehk rahvakeeles sotsiaalmaja poole – lootuses, et ehk oskavad nemad öelda, miks tee suletud.

«Sealt saingi teada, et nende maja katuselt olid mingid eterniiditükid alla kukkunud ning linnavalitsus sulges terve tänava. Aga miks selle pärast terve tänav kinni pandi, seda ei teadnud nemadki mulle vastata. Ka ei osatud öelda, kaua see kõik kestab. Kahju vaadata, kuidas postiljon oma raskete kottide ja rattaga peab siin ukerdama, et post kohale toimetada,» jutustas Raidvere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles