Samsaara sai Venemaal südamliku vastuvõtu osaliseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Samsaara liikmed said Veliki Novgorodis aset leidnud festivalil tutvust teha vanaemadega Buranovost, kes oma südika ja särtsaka esinemisega Eurovisioonilgi publikut võlusid. Samsaara lauljatel avanes võimalus ühispilt teha.
Ansambli Samsaara liikmed said Veliki Novgorodis aset leidnud festivalil tutvust teha vanaemadega Buranovost, kes oma südika ja särtsaka esinemisega Eurovisioonilgi publikut võlusid. Samsaara lauljatel avanes võimalus ühispilt teha. Foto: Erakogu

Valga stuudio Joy lauluansambel Samsaara esindas koos tuleteatriga Kelfirius Veliki Novgorodis rahvusvahelisel rahvakultuurifestivalil Eestit.

Joy juhi Marina Jerjomina sõnul osales stuudio rahvakultuurifestivalil esimest korda ning muljeid kogunes hulgaliselt. «Kollektiivid kutsutakse esinema riikide kultuuriministeeriumide koostöö tulemusena. Samsaarale oli osaluskutse esindada Eestit sellisel prestiižikal rahvusvahelisel sündmusel suur au ja tunnustus. See on märk, et oleme üle Eesti silma paistnud.»

Festivalil Sadko osalesid teiste seas veel laulu- ja tantsuansamblid Lätist, Poolast, Mehhikost ja Sri Lankast. Venemaalt osales lausa ligi 60 laulu- ja tantsuansamblit ning kontsertetendused leidsid aset üle linna. Terve linn oli peost haaratud: tegutsesid laadad, töötoad, meistriklassid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles