Lõppesid uputused koolimaja keldris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla kool on aastaid olnud hädas sademeveega, mis kooli keldrit uputas ning sealsete ruumide kasutamise võimatuks muutis. Nüüdseks on mure lahendatud ning sajuvesi hoonest eemale juhitud. Tööd tegi OÜ Santex.
Hargla kool on aastaid olnud hädas sademeveega, mis kooli keldrit uputas ning sealsete ruumide kasutamise võimatuks muutis. Nüüdseks on mure lahendatud ning sajuvesi hoonest eemale juhitud. Tööd tegi OÜ Santex. Foto: Juta Kond

Kevadel said jätku ehitustööd Hargla koolihoones. Remondijärjega jõuti keldrikorrusele, kus uuendati elektrisüsteem ja soojustati hoone idakorpuse keldriosa. Nüüd on sademeveed hoonest eemale juhitud.

«Sajuvete tungimine läbi seinte oli juba aastaid muutnud keldriruumide kasutamise võimatuks. Keldrikorruse korrastamine ja sademevee ärajuhtimine oli hädavajalik kogu hoone tervise seisukohast,» põhjendas Taheva vallavanem Monika Rogenbaum juunis lõpule jõudnud tööde vajalikkust.

Ehitustöid toetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, mis eraldas Taheva vallavalitsuse toetustaotlusele regionaalsete investeeringutoetuste andmise programmi kaudu 32 000 eurot. Toetusele lisaks panustas vallavalitsus ehitusse ligi 17 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles