Video: Testime Valgamaa esimest selvepesulat

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas on tekkinud juunikuust võimalus ööpäevaringselt aega broneerimata auto puhtaks pesta. Pesija rollis on roolikeeraja ise ja sõidukile saab anda ilusa väljanägemise läbides pesuetapid leotusest läigestamiseni.

Uus ja põnev asi, mis võrukatel ja viljandi rahval ammu olemas, lausa kutsus testima. Kuidas Valgamaa esimeses selvepesulas auto pesemine käib ja kas 5 euro eest on keskmiselt määrdunud sõiduauto puhtaks saamine võimalik?

Pikas tänavas asuv Aqua Pesulad osaühingu rajatud pesulas on võimalik kasutada koguni 6 erinevat pesuprogrammi. Mina jõudsin läbi teha ja proovida neist viis: survepesu pulbriga, vahupesu harjaga ning loputuse kahes variandis. Aja puudusel jäi läbimata vahatamise etapp. Algajana tegin kindlasti praaki, kuid lõpptulemusega jäin siiski rahule. Riidedki jäid püstoliga võimlemise järel kuivaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles