Maakaitsepäev saab tänavu teoks Otepääl

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tõid võidutule Hiiumaalt Valgamaale Kaitseliidu Valgamaa maleva nooremleitnant Toomas Duvin ja nooremveebel Anu Lillipuu-Blank.
Mullu tõid võidutule Hiiumaalt Valgamaale Kaitseliidu Valgamaa maleva nooremleitnant Toomas Duvin ja nooremveebel Anu Lillipuu-Blank. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakondlik maakaitsepäev saab tänavu teoks Otepääl ning sealt alustab võidutuli ka maakonnatuuri Maakaitsepäeva perepäeval on külla oodata ka USA liitlasvägesid.

Otepää keskväljakul neljapäeval aset leidval perepäeval tutvustavad oma tegevust ja tehnikat politsei, päästeamet, Kaitseliit, Naiskodukaitse, kaitseresursside amet ja Punane Rist.

"Kavas on ka võidupüha paraadil Võrus osalenud Kaitseliidu üksuste paraad. Külla tuleb Eesti kaitseväe 1. jalaväebrigaadi suurtükipataljon ning külalistel on au näha USA liitlasi lahingusoomukitel koos kaasaskantavate tankitõrjeraketiheitjatega," selgitas Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik major Tõnis Org.

Copy
Tagasi üles