Pühad paisutavad niigi suurt alkoholimüüki

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajatest polnud Alko1000 poes puudust ka eile hommikul kella üheteistkümne ajal.
Külastajatest polnud Alko1000 poes puudust ka eile hommikul kella üheteistkümne ajal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jaanieelne aeg on Valga-Valka piirile Alko1000 poodi toonud tavaliselt suurema sagimise. Arvestades kaupluse niigi suurt müüki, ei ole muutus siiski dramaatiline.

Täna veidi pärast kella 11 päeval Valga endisesse piiripunkti loodud alkoholipoes suurt tunglemist näha ei olnud. Küll võis juba esmaspäeva hommikul poes märgata rahulikku, kuid stabiilset ostukäruliiklust. Kliendid olid selgelt tulnud varuma suuremaid koguseid. See on kaupluses väga lihtsaks tehtud, kuna parkida saab otse ukse ette. Et tähelepanu poe suhtes on suur, näitas ka TV3 videoreporteri kohalolek.

«Mingil määral on müük ikka suurenenud,» ütles poodi omava ettevõtte ET Invest juhatuse liige Einar Visnapuu üsna jahedal toonil. Tema sõnul on sagin pigem poe igapäevane olukord. Kuigi rahulikus tempos, suundus kauplusest otse klientide autode pagasiruumidesse tõepoolest ligikaudu iga minuti järel korralikke kärutäisi pudelitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles