Ühistreening peaks looma hea enesetunde

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusasõpradel avaneb Tehvandil võimalus Tartu maratoniks treenida. Fotol näeme eelmisel aastal Tehvandilt stardi saanud retrosõitu, millega tähistati Tartu maratoni juubelit.
Suusasõpradel avaneb Tehvandil võimalus Tartu maratoniks treenida. Fotol näeme eelmisel aastal Tehvandilt stardi saanud retrosõitu, millega tähistati Tartu maratoni juubelit. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kõikidel suusasõpradel on laupäeval 22. jaanuaril pärast Otepää MK-etapi võistluspäeva suurepärane võimalus ka ise suusaradadele minna, sest just siis algab 40. Tartu Maratoni ühistreening, kus ei käi võistlus poodiumikohtadele, vaid heale enesetundele!


Kogunetakse Tehvandi spordikeskuse staadioni lähistele, 300 meetrit stardijoonest edasi, et asuda ühiselt kell 16 suusakilomeetreid koguma.

Ühistreeningu rada kulgeb Otepäält Matule ja tagasi. Kogu distantsi pikkus on 22 km, aga soovi korral võib ka enne Matut otsa ringi keerata ja tagasi pöörduda. Nii Matu kontrollpunktis kui ka lõpetamisel pakutakse sooja teed.

Osavõtjate registreerimine toimub vaid stardipaigas ning osavõtt on kõigile suusasõpradele tasuta. Rada ei ole valgustatud, seega tuleks arvestada, et distantsi teine pool möödub hämaras ja soovi korral end varustada ka otsmikulambiga. Finiš on avatud kuni kella 18ni.

Auto parkimise eest peaks igaüks ise hoolitsema. Parkimisel tuleks silmas pidada Otepää MK-etapi korraldust.

Pärast ühist suusatamist on kõik oodatud lihaseid lõdvestama Otepää kultuurimajas toimuvale «Suusabaasi peole».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles