Purjuspäi kihutamine viis kaks meest haiglasse (1)

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Politsei

22. juuni öösel kell 3.42 sai häirekeskus teate, et Valgamaal Sangaste vallas Keeni külas on suurel kiirusel teelt välja sõitnud Audi A6.

Õnnetus oli juhtunud Õru-Keeni-Sikstina teel, kus Audit juhtinud mees sõitis teelt välja kraavi, masin rullus mitu korda üle katuse ja jäi ratastele seisma.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel andis teada, et politsei saabudes oli auto juures kolm meest vanuses 25--31 eluaastat. "Patrullile tunnistas üks meestest, et tema oli olnud autoroolis. Politsei tuvastas sel mehel ligi promillise joobe. Vigastada väidetav autojuht ei saanud. Kaks teist meest, kes olid kaasa reisinud, kurtsid mitme terviseprobleemi üle ja vajasid meedikute abi."

Peitel lisas veel, et politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist joobeseisundis. Süüdimõistmisel näeb seadus ette sellise rikkumise korral rahalist karistust või kuni kolmeaastast vangistust.

"Politsei rõhutab, et joobeseisundis rooli istumine on lubamatu. Kui inimene ei ole oma tervislikus seisundis kindel, tuleks leida võimalus selle kontrollimiseks. Ning kui selline võimalus puudub, siis pigem üldse loobuda mõttest rooli istuda," vahendab Peitel.

Kahjuks ei ole ennetussõnumid kõigi liiklejateni jõudnud. Ka Valga konstaablijaoskond jagab oma Facebook´i lehel pilte õnnetusest ja manitseb: "Kuna algamas on pikad pühad siis püüame ikka hoida meie liikluskultuuri sellisena, et keegi ei kannataks."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles