Pühajärve jaanituli meelitas kohale tuhandeid pidulisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida hilisem kellaaeg, seda rohkem kogunes rahvast. Laval esineb parasjagu Terminaator.
Mida hilisem kellaaeg, seda rohkem kogunes rahvast. Laval esineb parasjagu Terminaator. Foto: Arvo Meeks

Kahepäevane jaanifestival Pühajärvel tõi rahva ette nii välismaa kui Eesti artiste ning peolisi oli ohtralt. Politsei kinnitusel möödusid pidustused mullusest rahulikumalt, kuid korrarikkumisi siiski oli.

Eile lõuna paiku ei olnud korraldajatel veel Pühajärve jaanitulel osalenud piduliste kohta arve kokku löödud, kuid seda kinnitas peakorraldaja küll, et ilmeilus ilm tõi kohale hulga publikut. «Rahvast oli tunduvalt rohkem kui aasta tagasi. Täpsete arvude kokkulöömine võtab aga veel aega ja täna me seda öelda ei saa,» sõnas peakorraldaja Monster Music OÜ esindaja Tanel Samm esmaspäeval.

Tema sõnul jäi korraldusmeeskond jaanipeoga väga rahule ja ka esmane tagasiside publikult on olnud tunnustav. «Kuna ilm oli super, esinejad tasemel, olid ka inimeste emotsioonid head ja see ongi peamine. Kontserdiprogramm õnnestus igati ning ainult üks esmalt väljakuulutatud artist tuli asendada,» nentis korraldaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles