Otepää uueks vallavolikogu esimeheks sai Siim Kalda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kalda.
Siim Kalda. Foto: Erakogu

28. juuni Otepää vallavolikogu istungil valiti uueks volikogu esimeheks Siim Kalda, vallavolikogu aseesimeheks sai Jaanus Raidal ning vallavolikogu teiseks aseesimeheks sai Enn Sepma.

Siim Kalda on lõpetanud Otepää Gümnaasiumi ja Tartu Ülikooli magistrikraadiga majandusteadustes. Ta on osalenud mitme Otepää ürituse (Talveöölaulupidu, Rahvasprint, Sprite tänavakorvpall, jpm) korraldamises ning kuulub Otepää Lasteaia hoolekogu koosseisu.
 
„Tähtis on leida Otepää koht haldusreformis, kindlasti jätkame Sangaste poolt tehtud ettepanekuga ühinemisläbirääkimistel,“ sõnas volikogu esimees Siim Kalda. „Meie prioriteetideks on uue lasteaia ehitamine Otepääle, Otepää Kultuurimaja renoveerimise lõpetamine ja uuel aastal uue esmatasandi tervisekeskuse väljaarendamine.“
 
21. juuni vallavolikogu istungil avaldati 8 poolthäälega umbusaldust volikogu esimehele ning eelarve-majandus- ja turismikomisjoni aseesimehele Kuldar Veerele.
 
Otepää vallavolikogu liikmed sõlmisid koostööleppe eesmärgiga sätestada ühised väärtused ning tagada ühine arusaam Otepää valla arendamisest kuni järgmiste kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteni. Lepingus tuuakse välja ühiselt kokkulepitud prioriteedid ja tegevused käesoleval ja järgmisel aastal, mis aitavad kaasa Otepää valla pikaajalistele strateegilistele eesmärkide täitmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles