Päästjad katsusid Poolas rammu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Luht (vasakult), Sander Kaasik, Alor Kasepõld, Kristjan Mikk ja Ivar Frantsuzov naudivad «hea võistluse vanni».
Mihkel Luht (vasakult), Sander Kaasik, Alor Kasepõld, Kristjan Mikk ja Ivar Frantsuzov naudivad «hea võistluse vanni». Foto: Erakogu

Eesti päästetöötajad osalesid Poolas Torunis rahvusvahelistel päästjate kutsemeisterlikkuse võistlustel. Kaheksaliikmelise meeskonna seas olid ka Tõrva päästjad.

Võistlused said teoks möödunud nädalal kolmel päeval, millest esimene päev sisustati Firefighter Combat Challenge (FCC) võistlusformaadi teate- ja tandemjooksudega. Tandemvõistluse parima tulemuse eest hoolitsesid Tagne Tähe päästeametist ja Mari Plaado Räpina päästekomandost. Nemad saavutasid naiste arvestuses kolmanda koha.

Meeste klassis, kus oli võistlustules 110 paari, saavutasid Sander Kaasik Mustvee päästekomandost ja Rõngu vabatahtlik päästja Mihkel Luht kõrge 22. koha. Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld ning Ivar Frantsuzov päästeametist lõpetasid tandemvõistluse 34. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles