Valgamaa rekord: innukaim helistaja rääkis kuu jooksul mobiiliga 53 tundi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SMS. Foto on illustratiivne.
SMS. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tele2 statistika järgi on Valgamaa aktiivseimad helistajad tänavu mobiiliga keskmiselt rääkinud 53 tundi kuus ehk ligi kaks tundi päevas ning suurim sõnumisaatja edastas 146 SMSi päevas.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul domineerivad Valgamaa aktiivsemate helistajate esikolmikus mehed. «Valgamaal on suisa kaks rekordhelistajat, kes on jaanuarist maini helistanud kokku 263 tundi, mis teeb ligi 53 kõnetundi kuus. Meesrekordiomanik helistas mais 43 tundi ning naisrekordiomanik suisa 53 tunni jagu,» märkis Aron.
 
Ka Valgamaa innukaimad sõnumisaatjad on mehed, rekordiomanik edastas tänavu kuus keskmiselt 4392 ehk 146 SMSi päevas.
 
Statistika järgi elavad Eesti aktiivseimad mobiiltelefoni kasutajad aga hoopis Eesti teises otsas, Lääne-Virumaal. «Sealne suurim helistaja rääkis ühes kuus telefoniga tänavu keskmiselt 109 tundi ehk ligi neli tundi päevas ning kõige aktiivsem sõnumisaatja edastas kuus keskmiselt üle 11 000 SMSi,» ütles Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles