Kohalik noormees tegi külalistele pokkeris ära

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitjaks tuli kohalik mängumees Martin Volt.
Võitjaks tuli kohalik mängumees Martin Volt. Foto: Tarmo Pikk / Tartu Mõttemängude Klubi

Pühapäeval, 3. juulil selgus Valgamaal 2016. aasta Tõrva pokkerimeister. Kohaliku mängumehe Martin Voldi triumfiga lõppenud No Limit Holdem turniiri korraldasid Triobet ning Tartu mõttemängude klubi koostöös kohaliku linnavalitsusega.

10 000 stardipunkti ning 20minutiliste tasemetega võistlus viidi läbi linna 90. sünnipäeva pidustuste käigus. Mängulauda võisid istuda kõik vähemalt 18aastased Eesti pokkerisõbrad ning sarnaselt seniste Tõrvas aset leidnud pokkeriturniiridega oli osalemine ka sel korral tasuta.

Triobet premeeris kõiki võistlejaid online-turniiripiletitega, võitjat ootas karikas ning parimaid meened. Tšempioniks tulnud Voldile järgnes regionaalsetel Triobet Live’idel silmapaistvalt esinenud Margo Printsmann Alalt, kolmanda koha saavutas aga möödunud aasta Tõrva tule- ja veepäevade pokkeriturniiri võitja Jürgen Hansen.

«29 osalejast oli umbes pool kohalikke mängijaid, ülejäänud aga külalised Valga-, Viljandi- ja Tartumaalt,» sõnas Tartu mõttemängude klubi juhi Tarmo Pikk. «Algne huvi turniiri vastu oli küll märksa suurem, kuid kahjuks avaldas mängijate arvule mõju nädalavahetusel Lõuna-Eestit räsinud torm. Oli ju tegemist Eesti oludes võrdlemisi haruldase vabaõhuturniiriga, mis viidi läbi Veskijärve saarel asuvas Igamehe kohvikus.»

Tõrvas alustati tasuta pokkeriturniiride korraldamist kaks aastat tagasi. Möödunud aastal selgus ka linna esimene pokkerimeister, kelleks tuli Helme vallas asuva Ala küla mängija Tarmo Ranne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles