Koit Toome tuleb aeda laulma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Jorma Puusaag on koos palju kontserte andnud. Sel nädalal teevad nad seda Tõrvas.
Koit Toome ja Jorma Puusaag on koos palju kontserte andnud. Sel nädalal teevad nad seda Tõrvas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pühapäeval, 10. juuli õhtul saab taas kord Tõrvas Tikste koduaias nautida head muusikat. Heategevusliku aiakontsertide sarja teisel kontserdil esinevad seekord Koit Toome ja Jorma Puusaag. Kogu piletitulu läheb ühele kohalikule noorteorganisatsioonile või huviringile, kuid selle saaja selgub alles kontserdi lõpus.

«Kõikidel inimestel on võimalus panna pärast pileti ostmist loosirattasse sedel organisatsiooni või huviringi nimega, mis neile kõige südamelähedasem,» selgitas kontserdi korraldaja Kristiina Luik. «Kontserdi lõpus võtab fortuuna loosikastist ühe sedeli ja nii selgubki piletitulu saaja.»

Oma pere ja sõpruskonnaga korraldatava kontserdi ja loosi vastu on inimeste huvi olnud väga suur. Seda ilmestab fakt, et eelmise kontserdi lõpuks oli loosikastis juba piirkonna 15 noorteorganisatsiooni või huvialaringi nime, kes kontserdikülastajate meelest piletitulu väärt on.

«Eelmine kontsert näitas, et inimesed soovivad head teha ja samas koduses aias kvaliteetset kontserti nautida,» tõdes Luik, «Seega oleme saanud kinnitust, et teeme perega ja sõpradega õiget asja.»

Aiaväravad avatakse juba tund enne kontserdi algust. Kohapeal on avatud kodune kohvik ning autoga tulijatele on olemas parkla. Vihmase ilma korral püsitatakse külastajatele aeda telgid.

Algselt pidi see kontsert jääma sarja viimaseks. Mõni päev tagasi otsustasid korraldajad siiski seda jätkata, kuna inimeste huvi on väga suur. Seetõttu toimuvad ka augustis ja septembris veel samas koduaias kontserdid ning sellega seoses kasvab ka see summa, mis lõpuks noorteorganisatsioonile või huviringile üle antakse. Loosimine leiab aset septembri kontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles