Sõidueksami tegemine muutub keerulisemaks

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka AM-kategooria juhiloa saamiseks peab nüüd läbi käima senisest veelgi keerulisema tee.
Ka AM-kategooria juhiloa saamiseks peab nüüd läbi käima senisest veelgi keerulisema tee. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti ähvardas maanteeameti Valga bürood sulgemine. Nüüd on teada, et büroo jääb lahti – esialgu kolm päeva nädalas. Sõidueksamit aga varsti enam Valgas teha ei saa.

Maanteeameti Valga büroo juhataja Aivar Tumanov kinnitas, et järgmisest aastast sõidueksameid siin vastu ei võeta – selleks on lähimad kohad Tartu või Viljandi. «Peame muudatustega kaasa minema ja siinkohal meie arvamust ei küsita,» vastas ta küsimusele uue töökorralduse kohta ja lisas, et küllap peab arvestama ka pikema järjekorraga.

Tumanovi sõnul võib olla oodata struktuurimuutust, minnakse ju Tartu büroo alluvusse. Võimalikust koondamisest ja koormuste jaotumisest on vara rääkida, sest kõik olevat veel lahtine. «Teenused peale sõidueksami jäävad täies mahus alles ja kolmel päeval kättesaadavaks, nii et elu seisma ei jää.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles