Mees jäi Lõuna-Eestis kadunuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Ants-Lauri
Kadunud Ants-Lauri Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei käivitas täna koostöös vabatahtlikega otsingud, et selgitada välja Tartus kadunuks jäänud 41-aastase Ants-Lauri asukoht.

Viimati nähti meest pühapäeval, kui ta oli sõbra juures Viljandimaal ning lahkus sealt eesmärgiga jõuda Tartusse tööle. Esialgu otsisid lähedased teda omal käel, kuid otsustasid pärast tulutuid pingutusi paluda abi politseilt.

Korrakaitsjad kogusid esiti infot mehe tausta ning käitumismustrite kohta ning on teada, et üheks põhiliseks ohuks mehe elule ja tervisele võib olla pidevalt süvenenud alkoholilembus. Kontrollitud on erinevaid kohti, kus ta sõprade ja tuttavate juures viibida võiks, kuid keegi neist ei ole mehega sel nädalal kokku puutunud.

Täna päeval kaasas politsei abijõuna otsingutele Estsar vabatahtlikud, kelle ülesandeks on täiendavalt üle kontrollida tõenäolised mehe viibimiskohad Tartu linnas. Kirjeldusele vastavat meest otsivad jätkuvalt ka politseipatrullid.

Ants-Lauri on kõhna kehaehitusega, umbes 180 cm pikk ning kannab tavaliselt oranžide raamidega prille. Seljas võib tal olla must nahktagi, jalas lühikesed püksid ja roomiksaapad ning kaasas oranž seljakott.

Kõigil, kes on meest sel nädalal näinud või teavad anda muud abistavat infot, palutakse helistada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles