Sild peaks kuu lõpuks korda saama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika tänava sild eelmisel nädalal
Pika tänava sild eelmisel nädalal Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Seoses erakorraliste ilmastikuoludega muutus Valgas Pika tänava silla seisund halvemaks ning sillal liiklemine on piiratud. Ohutu liiklemise tagamiseks ning edasiste kahjustuste vältimiseks remonditakse sild täielikult juuli jooksul, annab linnavalitsus kodulehel teada.

«Olemasolev Pika tänava sademevee ärajuhtimise torustik ei suutnud toime tulla sajuvee kogusega ning see voolas üle sõidutee äärekivide ja viis kaasa osa teekehast, tekitades nii asfaldi alla õõnsuse,» selgitas aselinnapea Enno Kase silla ohtlikuks muutumise põhjuseid.

«Järgmise suurema saju korral oleksid ohus sillakoonused,» lisas ta ja täpsustas, et sild ise on terve ning ohtu liiklusele ega inimestele ei kujuta, kuid tulevikku silmas pidades tuleb sillakoonuseid kindlustada.

«Parandustööde ja kindlustamisega on juba alustatud ning eelduste kohaselt saavad tööd tehtud selle kuu jooksul,» lisas aselinnapea. Sillal piiratakse kiirust ning tööde tegemise ajal võib esineda lühiajalisi ootejärjekordi silla ületamiseks. Remonditööde ajal liiklust sillal ei suleta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles