Käia saab nii laudas, ürdiaias kui parvsaunaski

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taheva vallas Tsirgumäe külas tegutseva Ööbiku talu perenaine Inge Põder-Männiste tegi mullu avatud talude päeval külalistele ringkäigu oma ürdiaias, kus ta tutvustas neile seal kasvavaid maitse- ja ravimtaimi. Külaliste ootel on ta ka tänavusel avatud talude päeval.
Taheva vallas Tsirgumäe külas tegutseva Ööbiku talu perenaine Inge Põder-Männiste tegi mullu avatud talude päeval külalistele ringkäigu oma ürdiaias, kus ta tutvustas neile seal kasvavaid maitse- ja ravimtaimi. Külaliste ootel on ta ka tänavusel avatud talude päeval. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmise nädala pühapäeval avab külalistele uksed üle kahesaja Eestimaa talu, seitse võõrustajat on Valgamaalt.

Linnainimestele on avatud talude päev hea võimalus näha, kuidas maal tegelikult elatakse. Mõistagi tasub kaasa võtta lapsed, sest uudistamist jagub neile ehk rohkemgi kui täiskasvanutele.

Külastajad saavad näha nii suuri farme kui väiksemaid talusid, loomi ja  taimi, moodsat põllumajandustehnikat ja väiketööstusi, osaleda töötubades, maitsta ehedat talutoitu ja osta kaasa kohalikke tooteid. Igal talul on programm, et näidata oma eripärasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles