Aleksei Lukjanuk jätkab liidrina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Rally Estonia 2,95 km pikkusel kvalifikatsioonikatsel oli kiireim Aleksei Lukjanuk, kes võitis ka Tartus toimunud linnakatse.

Reede pärastlõunal toimunud kvalifikatsioonikatse järel oli kõige kiirem mees Ford Fiesta R5-l sõitnud Aleksei Lukjanuk. Koos kaardilugeja Aleksei Arnautoviga edestati päeva teise aja välja sõitnud Ralfs Sirmačis’t 0,23 sekundiga. Päeva kolmas oli Ford Fiesta R5’l Kajetan Kajetanowicz, kes jäi Lukjanukile alla 0,5 sekundiga.

Parim eestlane oli neljanda aja välja sõitnud Siim Plangi Mitsubishi Lancer EVO X’l, kellele järgnesid Egon Kaur Mitsubishi Lancer EVO IX’l. Raul Jeets sõitis välja kvalifikatsioonisõitude seitsmenda aja, jäädes kiiremale alla 3,28 sekundit.

Reede õhtul toimunud linnakatse võitis samuti Aleksei Lukjanuk, kellele järgnesid Ralfs Sirmačis ja Jaromír Tarabus. Parim eestlane peale linnakatset oli neljandaks tulnud Rainer Aus.

Open klassis on esikohal enne laupäeva Martinas Samsonas, talle järgnesid Egidijus Valeisa ja Mārtiņš Sesks. Karl-Martin Volver lõpetas reedese päeva viiendal positsioonil, jäädes kiiremast maha 6,6 sekundit.

Laupäeval sõidetakse kokku üheksa katset. Päev algab juba 9.30 ja lõpeb kell 20, kui antakse start Elvas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles